16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Tricolorilor Under 17 nu le-a priit în Bănie. Au pierdut şi meciul doi cu Serbia U17

Fotbal / Tricolorilor Under 17 nu le-a priit în Bănie. Au pierdut şi meciul doi cu Serbia U17

Reprezentativa Under 17 a României a susţinut, joi, pe stadionul „Aripile“ din Craiova, cea de-a doua partidă amicală programată în compania selecționatei similare a Serbiei. Tricolorii au fost învinși cu 2-1, după ce Pitu a ratat o lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei. Pentru selecționata noastră a marcat Ianis Stoica în minutul 82. În primul joc, tricolorii pregătiți de Daniel Mogoșanu au cedat la limită, 0-1.
Selecţionerul României Under 17, craioveanul Daniel Mogoşanu, a utilizat următorii jucători: Tătaru (’80, Opric) – Iana (’25, Pascu), Bolenyi (’75, Chilili), Marin (’63, Mocioacă), Sima (’63, Stefanovici) – Perianu (’75, Danciu), Botond – Dumitrescu (’63, Stoica), Mitrov (’46, Bani), Pitu – Suciu (’46, Munteanu).

„Obiectivul acestor jocuri a fost de a găsi noi soluții în vederea participării la Turul de Elită din primăvară. M-am cam lămurit asupra jucătorilor chemaţi aici, la Craiova, o să-i urmăresc în continuare şi o să vedem cum se vor prezenta lucrurile la următoarea acţiune”, a declarat selecţionerul României Under 17, Daniel Mogoșanu, pentru GdS.

Naționala formată din juniori născuți în anul 2002 a întâlnit Serbia și în grupa de calificare din septembrie-octombrie, atunci când scorul a fost 2-2. Tricolorii U17 s-au calificat la Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO 2019, după ce au mai remizat cu Ungaria, 0-0, și au învins Lituania cu 4-0.
Adversarii de la Turul de Elită îi vom cunoaște pe data de 6 decembrie 2018, în urma tragerii la sorți de la Nyon. La turneul final găzduit de Irlanda, în mai 2019, se vor califica echipele clasate pe primul loc în cele 8 grupe de la „Elită”, precum și cele mai bune 7 ocupante ale pozițiilor secunde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS