Acasă Sport Fotbal / Tricolorilor Under 17 nu le-a priit în Bănie. Au pierdut...

Fotbal / Tricolorilor Under 17 nu le-a priit în Bănie. Au pierdut şi meciul doi cu Serbia U17

-

Reprezentativa Under 17 a României a susţinut, joi, pe stadionul „Aripile“ din Craiova, cea de-a doua partidă amicală programată în compania selecționatei similare a Serbiei. Tricolorii au fost învinși cu 2-1, după ce Pitu a ratat o lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei. Pentru selecționata noastră a marcat Ianis Stoica în minutul 82. În primul joc, tricolorii pregătiți de Daniel Mogoșanu au cedat la limită, 0-1.
Selecţionerul României Under 17, craioveanul Daniel Mogoşanu, a utilizat următorii jucători: Tătaru (’80, Opric) – Iana (’25, Pascu), Bolenyi (’75, Chilili), Marin (’63, Mocioacă), Sima (’63, Stefanovici) – Perianu (’75, Danciu), Botond – Dumitrescu (’63, Stoica), Mitrov (’46, Bani), Pitu – Suciu (’46, Munteanu).

„Obiectivul acestor jocuri a fost de a găsi noi soluții în vederea participării la Turul de Elită din primăvară. M-am cam lămurit asupra jucătorilor chemaţi aici, la Craiova, o să-i urmăresc în continuare şi o să vedem cum se vor prezenta lucrurile la următoarea acţiune”, a declarat selecţionerul României Under 17, Daniel Mogoșanu, pentru GdS.

Naționala formată din juniori născuți în anul 2002 a întâlnit Serbia și în grupa de calificare din septembrie-octombrie, atunci când scorul a fost 2-2. Tricolorii U17 s-au calificat la Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO 2019, după ce au mai remizat cu Ungaria, 0-0, și au învins Lituania cu 4-0.
Adversarii de la Turul de Elită îi vom cunoaște pe data de 6 decembrie 2018, în urma tragerii la sorți de la Nyon. La turneul final găzduit de Irlanda, în mai 2019, se vor califica echipele clasate pe primul loc în cele 8 grupe de la „Elită”, precum și cele mai bune 7 ocupante ale pozițiilor secunde.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...

Horoscop

Berbec Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante,...