Acasă Sport Fotbal / Tricolorii lui Daniel Mogoşanu susţin două amicale la Craiova. Vezi...

Fotbal / Tricolorii lui Daniel Mogoşanu susţin două amicale la Craiova. Vezi ce „lei“ sunt în lot!

-

Reprezentativa Under 17 a României, calificată la Turul de Elită din primăvară, va disputa două jocuri amicale, la Craiova, în fața selecționatei similare a Serbiei. Cele două jocuri vor avea loc marți, 27 noiembrie, de la ora 14.30, și joi, 29 noiembrie, de la ora 11.00, pe terenul Centrului Turistic pentru Agrement și Sport (stadionul „Aripile“).
Selecționerul craiovean Daniel Mogoșanu a convocat pentru această „dublă” contra Serbiei un lot format din 22 de jucători din țară, dorind să testeze mai mulți tricolori înaintea partidelor oficiale din primăvara lui 2019, decisive pentru calificarea la EURO.

Lotul României U17 convocat de Daniel Mogoșanu este următorul:
– portari: Raul Opric (CFR Simeria), Alexandru Tătaru (ACS Centrul de Performanță Rapid);
– fundași: Alexandru Chilili (FC Voluntari), Darius Grosu (FC Viitorul), Ștefan Marin (FC Viitorul), Denis Bolenyi (FCSB), Mădălin Pascu (Sportul Chiscani), Ștefan Stefanovici (Juniorul Vaslui), Nicolae Sima (FC Viitorul);
– mijlocași: Ștefan Baiaram („U“ Craiova), Antonio Dumitrescu (FC Viitorul), Marian Danciu („U“ Craiova), Botond Szondi (AFK Csikszereda), Ovidiu Perianu (FCSB), Andrei Iana („U“ Craiova), Ahmed Bani (Dinamo), Ianis Stoica (FCSB), Alexi Pitu (FC Viitorul), Constantin Grameni (FC Viitorul);
– atacanți: Zoran Mitrov (LPS Banatul), Louis Munteanu (FC Viitorul), Toni Suciu (AFK Csikszereda).

Naționala formată din juniori născuți în anul 2002 a întâlnit Serbia și în grupa de calificare din septembrie-octombrie, atunci când scorul a fost 2-2. Tricolorii U17 s-au calificat la Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO 2019, după ce au mai remizat cu Ungaria, 0-0, și au învins Lituania cu 4-0.
Adversarii de la Turul de Elită îi vom cunoaște pe 6 decembrie 2018, în urma tragerii la sorți de la Nyon. La turneul final găzduit de Irlanda, în mai 2019, se vor califica echipele clasate pe primul loc în cele 8 grupe de la „Elită”, precum și cele mai bune 7 ocupante ale pozițiilor secunde.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.