Acasă Sport Denisa Golgotă, în finala de la bârnă la Cupa Mondială la gimnastică artistică...

Denisa Golgotă, în finala de la bârnă la Cupa Mondială la gimnastică artistică de la Cottbus

-

Denisa Golgotă s-a calificat în finala de la bârnă, la Cupa Mondială la gimnastică artistică de la Cottbus, Germania. Cu o zi înainte, Denisa a ratat calificarea în finalele de la sărituri şi paralele. Vineri ea a ratat intrarea în finala de la sol.

În această vară, Denisa Golgotă a cucerit medalia de argint la sol şi medalia de bronz la sărituri la Capionatul European de gimnastică de la Glasgow.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.