7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLovitură de teatru în provocarea anului, Ghiță vs Moroșanu

Lovitură de teatru în provocarea anului, Ghiță vs Moroșanu

Provocarea anului în kickboxingul românesc, Cătălin Moroșanu vs Daniel Ghiță, a ajuns la un alt nivel. După nenumărate contre pe care ce doi le-au avut pe seama galei de la Craiova, acolo unde ”Mortea din Carpați” va lupta cu Frederic “The Undertaker” Sinistra, pe data 15 decembrie, acum, totul pare să aibă o turnură neașteptată după ce prietenul și susținătorul lui Daniel Ghiță, Bobby Păunescu a făcut un anunț în mediul on-line, potrivit cancan.ro.

Dynamitefighting, promotorii galei de la Craiova, au anuțat motivul pentru care gala se va desfășura pe 14 decembri și nu pe 15 decembrie așa cum a fost anunțată oficial.

”La solicitarea televiziunii partenere, a treia ediție a conceptului Dynamite Fighting Show va avea loc pe 14 decembrie, de la ora 19:30, și nu pe 15 decembrie, ora 20:00, așa cum a fost anunțat inițial. Programul meciurilor va rămâne același, astfel că pe 14 decembrie, de la ora 19:30, fanii sporturilor de contact vor putea urmări în direct pe Pro X, iar de la ora 23:00 în direct pe Pro TV, cele 13 confruntări din cadrul galei Dynamite Fighting Show 3, găzduită de Sala Polivalentă din Craiova. Biletele deja achiziționate pentru eveniment rămân valabile pentru 14 decembrie. Fanii care au deja bilete și nu vor reuși să fie prezenți pe 14 vor primi contravaloarea produselor achiziționate. O solicitare în acest sens trebuie făcută până vineri, 23 noiembrie”, se arată în comunicatul oficial al organizatorilor postat pe dynamitefighting.com

După ce renumitul regizor și om de afaceri Bobby Păunescu a postat pe contul său de pe o rețea de socializare un anunț conform căruia Daniel Ghiță o să fie prezent pe data de 15 decembrie la Craiova, acolo unde Cătălin Moroșanu se va lupta cu Frederic “The Undertaker” Sinistra, organizatorii galei au luat o decizie de-a dreptul surprinzătoare.

Din cauza lui Bobby Păunescu programul galei de la Craiova va fi modificat!

Potrivit unor surse bine informate din lumea sportului, promotorii galei vor să devanseze data mult așteptatei gale, iar aceasta ar avea loc pe data de 14 decembrie.
”Daniel Ghiță o să fie pe 15 decembrie, ora 21.00 la Craiova, în ring (așa spun astrele). Să sperăm că și Moroșanu o să urce în ring. Să câștige cel mai bun! Craiova merită un asemenea eveniment sportiv. Depinde de Dl. Moroșanu! Cei din Craiova ce părere au?”, a fost mesajul lui Bobby Păunescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS