10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDuel de foc Ghiţă - Moroşanu?

Duel de foc Ghiţă – Moroşanu?

Revenit în ring la sfârşitul lunii octombrie cu o victorie frumoasă în faţa bosniacului Dzevad Poturak, după patru ani de la retragere, marele campion al kickboxului din România, Daniel Ghiţă este hotărât să lupte împotriva celor care în opinia sa fac acest sport de râs, lansând provocări dure la adresa lui Raul Cătinaş, dar în special către Cătălin Moroşanu. „Samuraiul“ a luat foc după ce a văzut afişul galei „Dynamite Fighting Show / Arde Oltenia“, programată pe 15 decembrie în Sala Polivalentă din Craiova, considerând că main-eventul promovat cu atâta fast, reprezentat de Cătălin Moroşanu şi „gigantului marocan Hassene Othmane“, e o făcătură de doi bani, menită să strângă leii oltenilor şi să-i facă faimă „moldoveanului din Consiliul Judeţean“. Ghiţă le-a aruncat mânuşa şi le-a cerut să se lupte cu el şi să demonstreze astfel dacă sunt mari campioni sau nu.

„Am resuscitat kickboxul românesc! Noi, adevărații luptători, mergeam la luptă, fără frică, în piramide și nu știam cu cine vom lupta! Luptam cu cei mai buni luptători din lume! Nu aveam timp să le studiem stilul, tactica adversarilor! Noi luptam! Reprezentam țara cu mândrie, pe plan mondial! Nu am respect faţă de o promoție Petardă, care aduce adversari inferiori, ca să ne dăm ‘campioni K1 TV’. Dacă nu ne oprim cu mascarada asta, se va distruge definitiv kickboxul românesc! ‘Otmani, Uriașul din Maroc’, cine este? Moro să lupți cu așa luptător inferior într-o gală în fața românilor? Ne batem joc de sport! Mi-a luat șase ore să-l găsesc. Îl numesc ‘adversarul marocan fără viza’ ! Are nevoie de viză pentru România? Ești sigur? Ne mințim și ne autolăudăm, stăm pe la show-uri penibile TV, dar râde toată lumea de noi, că facem un show trist , în loc să luptăm, să promovăm sportul românesc și să ne mândrim cu sportivii noștri! Moroşanu, îți cer public să renunţi la acest luptător Otman, ‘Uriașul din Maroc fără viză’! Nu mai face kickboxul românesc de ruşine!
Caută un alt luptător!“, acesta a fost mesajul lui Daniel Ghiţă pentru Moroşanu, urmat de multe altele.
Mulţi iubitori de K1 din România i-au dat dreptate lui Ghiţă pe pagina acestuia de de facebook şi chiar pe cea a lui Moroşanu, a cărui echipă nu a catadicsit să răspundă cu argumente acuzelor şi s-a rezumat doar să-i blocheze pe contestatari.

Provocare acceptată, dar cu mantă

Reprezentanţii Dynamite Fighting Show au emis un comunicat pe pagina lor de Facebook acum o săptămână în care spuneau, fără să dea detalii financiare, că sunt de acord cu o luptă între Ghiţă şi Moroşanu.

„Ca urmare a discuțiilor apărute în spațiul public în ultima perioadă, Dynamite Fighting Show îi lansează o ofertă publică lui Daniel Ghiță pentru un meci direct împotriva lui Cătălin Moroşanu. Daniel Ghiță a declinat, în vară, o primă propunere în acest sens, preferând să lupte cu Dzevad Poturak, iar ulterior a lansat o serie de provocări suburbane la adresa altor sportivi români, provocându-i cu diverse jigniri și atacuri la persoană. Pentru a mai evita orice speculație, pe această cale îi oferim șansa să spună public pretențiile sale financiare pentru ca meciul cu Moroșanu să aibă loc.
Totodată, Iron Raul Cătinaş a acceptat la rândul său condițiile pentru un meci contra lui Daniel Ghiță.
În acest sens, așteptăm un răspuns oficial din partea lui Daniel Ghiță pentru ca provocările sale să se transforme în realitate. Totul în limitele sportivității și ale fair-play-ului.
Contractele sunt pregătite“, se arată în comunicat Dynamite Fighting Show.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS