Acasă Sport Volei (f) / Craiovencele au capotat cu Oradea (galerie foto, video)

Volei (f) / Craiovencele au capotat cu Oradea (galerie foto, video)

-

Echipa feminină de volei a SCM „U“ Craiova nu a reușit să dea peste cap calculele hârtiei și a pierdut sec, scor 3-0 (12-25, 20-25, 12-25), partida susținută sâmbătă, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, în compania formației CSU Oradea, contând pentru etapa a cincea a Diviziei A2 Vest. Este a doua înfrângere consecutivă pentru elevele lui Lucian Zlotea, acestea venind după un start impresionant, de trei succese în deplasare. Cu Oradea a lipsit Andreea Matei, accidentată, iar absența acesteia s-a resimțit din plin. Au evoluat: Constantinescu, Truță, Zlotea, Lupu-Bangă, Bicuț, Rizan – Pîrvan (L), Andreescu, Brabete și Blendea.

În etapa viitoare (sâmbătă, 10 noiembrie), voleibalistele de la SCM „U“ Craiova vor evolua în Banat, împotriva echipei CSU Politehnica Timișoara.

Pentru galerie foto, click aici.

Vezi ce a declarat antrenorul Lucian Zlotea!

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.