10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibalistele lui Zlotea, misiune dificilă cu Oradea

Voleibalistele lui Zlotea, misiune dificilă cu Oradea

Echipa feminină de volei a SCM „U“ Craiova are parte de o partidă extrem de dificilă în acest sfârşit de săptămână. Craiovencele întâlnesc sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Valea Vlăicii, pe CSU Oradea, disputa contând pentru etapa a cincea a Diviziei A2 Vest.
Antrenorul oltencelor, Lucian Zlotea, cunoaşte valoarea lotului formaţiei oaspete, dar consideră că în cele două săptămâni trecute de la ultimul meci susţinut a avut destul timp să regleze din erorile observate contra Piteştiului şi speră într-un rezultat pozitiv.

„Urmează încă o partidă foarte dificilă, de data aceasta în compania echipei din Oradea, grupare ce anul trecut a reuşit promovarea în eşalonul superior, dar, probabil din motive financiare, a ales să rămână în Divizia A2 şi anul acesta. Lotul lor nu a suferit modificări, deci mă aştept să fie un meci cel puţin la fel de greu precum cel cu Piteştiul din runda trecută. Am avut două săptămâni să ne pregătim, aşadar sper să facem un meci bun, să avem o atitudine bună. Mă interesează foarte mult ceea ce vom juca și cum vom arăta în teren. Nu ţin neapărat de rezultat, având în vedere că jucăm cu o echipă superioară nouă, dar nici nu cred că s-ar supăra cineva să producem o surpriză. Din păcate, avem şi ceva probleme legate de lot“, a declarat Lucian Zlotea, pentru site-ul oficial al clubului.

Înaintea acestei runde, SCM „U“ Craiova ocupă locul patru în clasamentul Diviziei A2 Vest, cu 9 puncte, în timp ce echipa oaspete, CSU Oradea, se regăseşte pe poziţia a şasea, cu şase puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS