Acasă Sport Lăsaţi Iaşiul în cădere liberă!

Lăsaţi Iaşiul în cădere liberă!

Aflată în plină ascensiune, atât ca evoluţii, cât şi ca rezultate, reviriment reflectat şi de poziţia a treia ocupată în clasament, dar şi de calificarea în sferturile Cupei României, Universitatea Craiova se bucură de aprecierea suporterilor olteni, dar şi a oamenilor din fotbalul românesc, care aşteaptă noi „victime“ în Liga I. Gruparea din Bănie întâlneşte vineri, de la ora 21.00, pe stadionul „Emil Alexandrescu“, în runda a 14-a, pe CSM Poli Iaşi, şi porneşte favorită la cucerirea celor trei puncte. Formaţia gazdă care nu traversează deloc o perioadă fastă, deşi antrenorul său, Flavius Stoican, afirma la începutul sezonului că îşi doreşte calificarea în play-off, ocupă locul 11, cu 13 puncte, şi la mijlocul săptămânii a fost eliminată din Cupă de FC Viitorul, după executarea penaltiurilor, nereuşită, care a tensionat atmosfera în „Copou“.

Adrian Popescu: Au cinci înfrângeri, merge şi a şasea!

Fostul căpitan al Ştiinţei din anii 1990, Adrian Popescu, consideră că „leii“ nu au voie să se întoarcă fără puncte din Moldova, considerând că au toate atuurile pentru a bifa succesul.

„Normal ar fi să profităm de pasa proastă prin care trec ei şi să câştigăm. Au cinci înfrângeri, mai merge şi a şasea! Noi venim după două meciuri bune în campionat şi o repriză excelentă la Măgurele, în Cupă, unde nu a fost toată echipa. În contextul în care te prezinţi ca o echipă de top, atunci trebuie să şi câştigi la Iaşi, fără doar şi poate. Nimic altceva nu trebuie să se întâmple. Am înţeles că tot lotul e valid, deci acum e important cum face Devis Mangia echipa şi cum gândeşte jocul. Trebuie să mergem la victorie, ca să nu avem probleme. E păcat să nu câştigi acolo. Ai învins-o şi cu alte dăţi, când era în formă şi nu aveau probleme, dar acum, când suferă. Acum trebuie să o prinzi în «corzi» şi să-i dai cât mai multe goluri. Chiar dacă suntem pe locul trei avem nevoie în continuare de puncte, ca să dovedim că avem constanţă, valoare şi că nu degeaba zice lumea că te baţi pentru campionat. Bine, în primă fază trebuie să te califici în play-off, apoi să te baţi la campionat. Îi lăudăm pe jucători, dar trebuie să câştigăm şi să le fie frică de noi tuturor adversarilor“, a afirmat Adrian Popescu, pentru GdS.

Partida de la Iaşi va fi arbitrată de centralul Andrei Florin Chivulete (Bucureşti), ajutat de asistenţii Mihai Marius Marica (Bistriţa) şi Ciprian Florin Danşa (Satu Mare) şi de rezerva Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi). Observatori vor fi Marian Salomir (Cluj), pentru arbitraj, respectiv Paul Cazan (Bucureşti), pentru joc.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version