Acasă Sport Handbal (f) / SCM Craiova a dezamăgit profund cu Bistriţa. Vezi galeria...

Handbal (f) / SCM Craiova a dezamăgit profund cu Bistriţa. Vezi galeria foto!

Handbalistele Craiovei nu s-au apărat deloc bine în meciul cu Bistriţa (Foto: Alex Vîrtosu)

Handbalistele formaţiei SCM Craiova au fost de nerecunoscut în partida susţinută astăzi, în Sala Polivalentă din Bănie, în compania echipei Gloria Bistriţa, contând pentru etapa a 7-a din Liga Florilor. Ardelencele s-au impus cu 22-19 (10-9), la capătul unui joc în care elevele lui Bogdan Burcea au fost răcite şi la propriu, mai multe componente fiind sub tratament, dar şi la figurat.

SCM Craiova: Dzhukeva, Stanciu, Curmenț – Țicu (9 goluri), Zamfir (4), Gjorgjievska (3), Șelaru (2), Seric (1), Ianași, Nikolic, Tănăsie, Tătar. Antrenor: Bogdan Burcea.

Gloria Bistriţa: Măzăreanu, Inclueț – Rodriguez (9), Szabo (3), Dincă (2), Pristăvița (2), Ardean-Elisei (2), Țiplea (2), Paraschiv (1), Rațiu (1), Tetean, Garcia, Adin, Zegrean. Antrenor: Horațiu Pașca.

În urma acestui insucces, SCM Craiova a coborât o poziţie în clasament, regăsindu-se pe 6, cu 12 puncte, iar în etapa viitoare din Liga Florilor va evolua în deplasare, împotriva nou-promovatei Gloria Buzău, confruntarea fiind programată duminică, 4 noiembrie, de la ora 17.30.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version