Filieșenii (în alb) au înregistrat al doilea eșec consecutiv din acest sezon (Foto: Alex Vîrtosu)

Oprită de Atletic Bradu după un șir de cinci victorii, CSO Filiași a încercat să-și îndrepte greșeala cu Municipal Brașov, dar planurile nu s-au realizat. „Stegarii“ s-au impus vineri cu 4-2 pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, la capătul unui joc nebun.

Oaspeții au deschis scorul prin Alexandru Avram, care l-a văzut ieșit pe Bobonete din poartă și l-a executat cu un șut de la 30 de metri (’18, 0-1).

Oltenii au replicat imediat, Claudiu Ghighilicea a restabilit egalitatea de la patru metri după o pasă veniă din dreapta (’20, 1-1), iar zece minute mai târziu Daniel Unguru a reușit să-l învingă pe Adi Popa cu un șut din marginea careului de 16 metri (’30, 2-1).

Lucrurile păreau să intre în normalitte, dar brașovenii au ieșit mai mult la joc și au stabilit rezultatul pauzei tot prin Avram (’42, 2-2), un gălățean de 25 de ani care a mai evoluat la Steaua și Dunărea Călărași.

După pauză, susținătorii Filiașiului se așteptau să vadă o schimbare în bine a elevilor lui Mugur Gușatu, însă nu a fost deloc așa, oaspeții demonstrându-se mai descurcăreți, în special la fazele fixe, pentru că așa au și marcat golurile trei, autor Răzvan Damian (’75, 2-3) și Horia Popa (’82, 2-4).

CSO Filiași: Bobonte – Șchiopu, R. Vulpe, A. Lupu, Tereche – Gheorghișor (’73, Stăiculescu), D. Stancu, Unguru (’83, Tănase), Crușoveanu – Ghighilicea, C. Dinu (’73, Negrescu). Antrenor: Mugur Gușatu.

Brașov: A.Popa – Răduțoiu, Toader, damian, Dumbravă, Țuțu, Leonte, Răchișan (’55, Danciu), Strătilă (’85, Voicu), Boția (’68, H. Popa), Al. Avram (’83, Cocan). Antrenor: Andrei Santa.

Cartonașe galbene: Stancu / Danciu.

Au arbitrat: Mihai Amorăriței – Ștefan Dumitrache, Doru Petre.

Observatori: Cristian Gîț, Mihai Ghiberdel.

CSO Filiași a ratat pentru a doua oară șansa de a trece pe primul loc în C3 și a coborât pe șase, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul formației FCU Craiova, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Municipal“ din Severin.