Acasă Sport Simona Halep: „Mă duc sigur la Turneul Campioanelor”

Simona Halep: „Mă duc sigur la Turneul Campioanelor”

Foto: fanatik.ro

Ultima perioadă nu a fost deloc ușoară pentru Simona Halep: a fost eliminată de la primul meci la ultimele trei turnee la care a participat (US Open, Wuhan și Beijing) și a aflat că are și o hernie de disc. Cu toate acestea, liderul mondial a precizat că va participa la Turneul Campioanelor (21-28 octombrie, Singapore), scrie Hotnews. „Mă duc sigur la Turneul Campioanelor. Cea mai importantă e sănătatea, dar nu se pune problema de operaţie. Am luat o săptămână de pauză şi apoi mă voi concentra pentru Singapore. Vreau să merg acolo şi să câştig meciuri” – Simona Halep, declarație făcută la Stejarii Country Club, conform Digisport.

Halep a avut pentru prima dată probleme medicale la Wuhan, turneu unde a fost învinsă în două seturi de Dominika Cibulkova. Lucrurile nu au continuat deloc bine pentru Simona, ea abandonând la Beijing după ce a pierdut primul set al disputei cu Ons Jabeur.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version