22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa Universității, pe doi la CN de Lupte

Echipa Universității, pe doi la CN de Lupte

La finele săptămânii trecute, la București, s-a desfășurat ultima etapă din Campionatul Naţional de lupte seniori, iar Clubul Sportiv Universitatea Craiova și-a adjudecat medalia de bronz pe echipe. Câștigătoarea Campionatului Național pe echipe a fost CS Universitatea Cluj, iar locul doi i-a revenit Stelei.
Pentru gruparea din Bănie au punctat următorii sportivi: Răzvan Kovacs (categoria 57 kg), Sergiu Constantin (61 kg), Ștefan Coman (65 kg), Gheorghe Constantin (70 kg), Aurel Cimpoeru (74 kg) și Ionuț Răduică (86 kg).
„Campionatul de Superligă Seniori s-a desfășurat în două etape, cu acumulare de puncte. În urma celor două etape, am acumulat puncte și am cucerit medalia de bronz. Din păcate, noi nu am putut acoperi toate categoriile, altfel punctam mai mult și poate obțineam o medalie mai strălucitoare, și fac referire chiar la titlul național. Din diferite motive, unii dintre sportivii noștri nu au putut fi lângă noi. Aveam nevoie la categoria 97 kg, acolo era Ion Pâslaru, care a fost accidentat, apoi ne-a lipsit Ionuț Moise, care este în plină recuperare după o operație la ligamente la nivelul genunchiului. El trebuia să intre la categoria 74 kg, am fost nevoit să-l înlocuiesc eu și am adus zece puncte. Am participat tot ca să strângem ceva… La celelalte categorii chiar nu avem oameni, trebuia să facem ceva transferuri. Cu cei doi în echipă, Pâslaru și Moise, era altceva, cred că avem peste 100 de puncte în total și ne puteam bate la primul loc“, a declarat antrenorul Aurel Cimpoeru, pentru GdS.
„Nu sunt mulțumit, pentru că obiectivele noastre sunt altele. Atât eu, cât și fratele meu, Marius Cimpoeru, ne dorim mai mult. Ne-am propus să fim cei mai buni, dar de data aceasta, în conjunctura în care am fost, am obținut maximum“, a completat maestrul CS Universitatea Craiova.

Lună plină cu evenimente

Aurel Cimpoeru și staff-ul său își fac calcule pentru viitoarele competiții majore la care trebuie să participe și, bineînțeles, să cucerească medalii. „Următoarea competiție este la nivel de seniori, Campionatul Mondial pe plajă, în Turcia, în Antalya (5-7 octombrie), unde participă Ștefan Coman (70 kg) și Gheorghe Constantin (70 kg). Tot în această lună este programat și Campionatul Mondial de Lupte, de data aceasta pe saltea, la Budapesta, unde Alexandra Anghel va participa de la clubul nostru la 72 kg. Ea este numărul unu mondial și sperăm să facă o figură frumoasă și să obțină o medalie, deși misiunea sa va fi foarte grea“, a punctat Aurel Cimpoeru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS