12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) / Bogdan Burcea a scăpat de suspendare. FRH, interesată doar de bani

Handbal (f) / Bogdan Burcea a scăpat de suspendare. FRH, interesată doar de bani

Comisia de Apel a Federației Române de Handbal a dezbătut ieri cazul Bogdan Burcea și a anulat decizia luată de Comisia Centrală de Disciplină, care îl pedepsea pe antrenorul formației feminine SCM Craiova cu cinci etape de suspendare și o amendă de 2.000 lei, pentru ieșirea nervoasă din meciul susținut pe terenul celor de la SCM Vâlcea, din etapa a doua. Burcea a scăpat de suspendare, dar nu și de amendă, federalii dublând suma.

„În fața Comisiei de Apel s-a prezentat profesorul antrenor Bogdan Burcea, care a precizat că își însușește apelul formulat de SCM Craiova împotriva Hotărârii nr. 17 alin. 2 din data de 18.09.2018 pronunțată de CCD, în calitate de antrenor al echipei de handbal feminin SCM Craiova.
În susținerea verbală a apelului, acesta a arătat că sancțiunea aplicată este disproporționată față de atitudinea pe care a avut-o la jocul dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea și SCM Craiova și solicită diminuarea sancțiunilor aplicate. Comisia de Apel, după analizarea întregului dosar și față de atitudinea sinceră și de regret, manifestată de antrenorul apelant Bogdan Burcea, hotărăște:
Admite apelul, desființează în parte Hotărârea nr. 17 alin. 2 din 18.09.2018, pronunțată de CCD și reduce sancțiunea aplicată, la penalitatea pecuniară în cuantum de 4.000 lei (patru mii lei), potrivit dispozitiilor art. 55.6. lit. a) din Regulamentul Disciplinar al FRH. Înlătură sancțiunea suspendării pentru cinci etape.
Stabilește termen limită de achitare la data de 18.10.2018“, se arată în comunicatul FRH.

SCM Craiova ocupă locul 8 în Liga Florilor, iar în etapa viitoare, a 5-a, va juca împotriva echipei CSU Cluj-Napoca, meciul fiind programat sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 17.30 (TVR 1).

Altfel, naționala A a României s-a impus joi seară, scor 32-23, în fața României B, într-un joc amical desfășurat Centrul Sportiv Apollo din București. Pentru România A a evoluat și coordonatorul SCM Craiova, Ana Maria Țicu, aceasta reușind să marcheze două goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS