Acasă Sport CSM Slatina visează la optimi

CSM Slatina visează la optimi

Divizionara D CSM Slatina nu are de gând să lase jos „armele“ chiar dacă întâlnește astăzi, de la ora 16.30, pe stadionul „1 Mai“, în 16-imile Cupei României, o formație din primul eșalon, Dunărea Călărași. Gruparea de pe malul Oltului, antrenată de Bobi Verdeș și în componența căreia se regăsesc jucători cu state vechi inclusiv la Liga a II-a, e gata să producă o nouă surpriză și să acceadă în optimile de finală. Asta o spune răspicat căpitanul Gabriel Precup (foto, la minge), care a declarat, pentru GdS, că fiecare component al echipei știe că va fi o misiune dificilă, dar că va da totul pe teren.
„O să fie un meci foarte greu pentru noi, dar și pentru ei. Trebuie să fie spectacol, pentru că până la urmă e fotbal și noi am ajuns pe meritul nostru aici, am eliminat echipe destul de bune, pe FCU Craiova, CSO Filiași și FC Argeș. Sper să vină cât mai multă lume și să le oferim slătinenilor un spectacol bun, pentru că orașul acesta nu a mai avut fotbal de câțiva ani, ca să nu mai spunem că nu a văzut la lucru o echipă de Liga I. Suntem conștienți că întâlnim o echipă destul de bună, cu un antrenor foarte bun, i-am văzut și duminică la meciul cu FCSB și au avut o evoluție foarte bună. Dacă până acum poate că nu am fost luați în serios, acum sunt convins că nu va mai fi așa, mai ales că suntem în faza 16-imilor de finală și toată lumea își dorește să ajungă mai sus. E clar că Dunărea Călărași nu concepe să nu învingă o echipă de Liga a IV-a, dar noi încercăm să facem un meci bun și, de ce nu, să continuăm surprizele. Nu avem probleme de lot și toată lumea este alături de noi. O calificare în optimi ar însemna cea mai mare performanță a unei echipe din Slatina și cred că toată lumea și-ar ținti ochii spre noi să vadă ce se întâmplă aici. Nu cred că ar rămâne surprinși dacă ar vedea ce condiții ni se oferă. Suntem o echipă destul de profesionistă, cu condiții destul de bune de pregătire, conducerea s-a ținut de cuvânt cu ce ne-a promis, iar rezultatele se văd. Ne dorim promovarea în Liga a III-a și luăm pas cu pas această misiune, iar la final sperăm să ne bucurăm“, a declarat Gabriel Precup, pentru GdS.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version