3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Craiova II a remizat și cu Sporting Roșiori. "Satelitul" a rămas fără victorie pe teren propriu

Fotbal / Craiova II a remizat și cu Sporting Roșiori. „Satelitul” a rămas fără victorie pe teren propriu

Echipa secundă a Universității Craiova a dezamăgit sâmbătă seară, pe stadionul „Extensiv”, remizând, scor 2-2, în compania formației Sporting Roșiori, în etapa a 5-a din Liga a III-a, seria 3.
Oaspeții au deschis scorul prin Roman, care a profitat de o greșeală a defensivei alb-albastre și a șutat imparabil de la 12 metri (‘1, 0-1).
„Satelitul” a restabilit egalitatea prin Jovan Markovic, care a pătruns în careu pe partea stângă și l-a învins pe Ciobanu cu o „scăriță” de la șapte metri (’23, 1-1).
Alb-albaștrii au preluat conducerea grație lui Fausto Rossi, care a șutat cu efect, de pe dreapta, la colțul lung, execuția sa fiind aplaudată de cei aproximativ 250 de spectatori (’39, 2-1).
Oaspeții au reușit să egaleze în urma unei faze suspecte de ofsaid, moment în care Craiova II avea un jucător la pământ, pe Țegle, Brânceanu trimițând în poartă după ce l-a fentat pe Dică (’49, 2-2).

U Craiova: Dică – Borța (’65, Constantinescu), Ion, Puțaru (’90+1, Ciutică), Bogdan – Țegle (’68, Alex Dinu), Rossi, Alex Vulpe – Vali Constantin, Markovic, Trancă (’56, Nițu). Antrenor: Dragoș Bon.

Roșiori: Ciobanu – Lătea, Floricel, Piciu, Al. Chivu – Urâtu, Ciubuc – Fieraru, Velica, Brânceanu – Roman. În repriza secundă au mai intrat: Scutariu, Gomes, Manda, Simian. Antrenor: Florin Șoavă.

Cartonașe galbene: Rossi ’58, Vali Constantin ’69 / Fieraru ’76, Lătea ’80.

Au arbitrat: Bogdan Dumitrache – Constantin Pantilimonescu, Sebastian Păduraru.

Observatori: Marius Zgovancu, Ion Lupșa.

Universutatea Craiova a rămas fără victorie pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS