10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / România U17 a pierdut la penaltiuri în fața Belgiei. A marcat și craioveanul Andrei Iana

Fotbal / România U17 a pierdut la penaltiuri în fața Belgiei. A marcat și craioveanul Andrei Iana

Reprezentativa Under 17 a României a pierdut prima partidă din cadrul Cupei Syrenka, informează FRF. Tricolorii, antrenați de craioveanul Daniel Mogoșanu, au fost învinși de Belgia la penaltiuri cu 4-3, după ce scorul a fost 0-0 la finalul timpului regulamentar. Pentru România au înscris Pitu, Andrei Iana („U“ Craiova) și Vita și a ratat Grameni.

România U17: Sava – Grosu, Bolenyi, Vita, Stefanovici (′90, Botond) – Peto (′88, Chilili), Grameni – Stoica (′85, Badea), Bani (′76, Iana), Pitu – Munteanu (′85, David).

În următorul meci, programat pe duminică, 9 septembrie, reprezentativa noastră va juca împotriva Estoniei, care a pierdut partida cu țara gazdă, Polonia.

Tricolorii participă în perioada 6-12 septembrie la competiție găzduită de Polonia, Cupa Syrenka, alături de alte 7 naționale:

Grupa A: Anglia, Norvegia, Portugalia, Ungaria

Grupa B: Polonia, Estonia, Belgia, România

Cel de-al treilea meci, care va conta pentru clasament, se va disputa pe 11 septembrie, adversarul urmând a fi stabilit în urma rezultatelor obținute în cealaltă grupă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS