20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / EXCLUSIV: CSO Filiași are un nou antrenor. „Vreau să jucăm un fotbal frumos“

Fotbal / EXCLUSIV: CSO Filiași are un nou antrenor. „Vreau să jucăm un fotbal frumos“

Divizionara C CSO Filiași are începând de luni un nou antrenor. Noul strateg al formației doljene este Mugurel Radu Gușatu, fostul atacant al formațiilor Universitatea Craiova, Extensiv Craiova, DSV Leoben, Poli Timișoara, Heerenven, MTK Budapesta și FC Bihor Oradea. Tehnicianul de 49 de ani, născut în Cezieni (Olt), a activat în ultimii ani în cadrul Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova, fiind antrenorul echipei secunde a clublui alb-albastru, alături de Corneliu Papură, dar și la grupele de republicani A și B. Mugur Gușatu a încheiat colaborarea cu Universitatea II în luna iunie.

Mugur Gușatu îl va avea secund pe Cosmin Fruntelată, iar primul antrenament la CSO Filiași îl va susține luni după amiază.

Mugur Gușatu vine „principal“ la CSO Filiași după ce Silviu Lung a decis să se retragă de la echipă din motive personale.

„Avem un lot bun“

Contactat telefonic de GdS, Mugur Gușatu a explicat cum a primit propunerea de colaborare și ce obiectiv și-a stabilit cu CSO Filiași.

„A fost o surpriză pentru mine. Eu nu am avut o legătură foarte mare cu Filiașiul, decât atunci când s-a înființat echipa, că am pus puțin umărul la apariția lui CSO. La vremea respectivă țin minte că l-am propus pe Gigi Ciurea antrenor. După ce a plecat nea Silviu Lung m-a sunat Florin Spânu și m-a întrebat dacă aș vrea să colaborăm și am fost de acord, mai ales că eram liber. Am mai văzut meciurile lui CSO Filiași de anul trecut, cel de vineri, cu Universitaea II a fost primul de anul ăsta. Cunosc majoritatea jucătorilor din lot, pe unii i-am avut la noi, la Universitatea, cum ar fi portarii, Gheorghișor… Avem un lot bun și sper să ne atingem obiectivul, acela de a încheia în primele cinci. În primul rând vreau să jucăm un fotbal frumos și să atragem spectatorii“, a declarat Mugur Gușatu, pentru GdS.

CSO Filiași ocupă locul 10 în C3, cu 4 puncte contabilizate în trei etape. Mugur Gușatu va debuta pe banca lui CSO Filiași împotriva grupării Sporting Roșiori, meciul fiind programat sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 17.00, în Teleorman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS