5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Nuno Rocha, la un pas de revenirea la Craiova. Mai sunt discuții și cu un bosniac

Fotbal / Nuno Rocha, la un pas de revenirea la Craiova. Mai sunt discuții și cu un bosniac

Îngrijorați că mai sunt doar două zile până la expirarea perioadei de transferuri și atacul suferă, conducătorii Universității Craiova nu au dorit să mai facă încercări și au decis să abordeze un jucător pe care îl cunosc foarte bine și care a dat randament în trecut în tricoul alb-albastru. Este vorba despre Nuno Rocha, internaţional din Insulele Capului Verde care anul trecut a evoluat în Rusia, la formaţia Tosno, cu care a câştigat Cupa Rusiei, dar a şi retrogradat în liga secundă, informează Prosport.
Nuno Rocha a activat în Bănie până în urmă cu un an și a plecat cu ceartă, alături de compatriotul Kay și de brazilianul Madson, fiind trimis la echipa a doua în ultimele luni de contract, după ce refuzase să-şi prelungească înţelegerea, invocând şi anumite probleme familiale. În vara aceasta, Tosno s-a desfiinţat din cauza problemelor financiare, iar Nuno Rocha s-a înţeles cu conducătorii Craiovei pentru a evolua din nou în alb-albastru.
Pentru Universitatea, Nuno Miguel Monteiro Rocha a marcat 23 goluri şi a oferit 12 assist-uri în 84 de meciuri în toate competiţiile. În Rusia, jucătorul african a evoluat în 30 de meciuri, dar nu a reuşit să înscrie. Are 21 de jocuri şi 3 goluri pentru naţionala Capului Verde.

Se duc tratative și cu un bosniac

Oficialii Universității Craiova cochetează și cu atacantul bosniac Elvir Koljic, de la Krupa na Vrbasu, formaţie din prima ligă bosniacă la care anul trecut a evoluat un alt fost vârf care a trecut prin Bănie, Nusmir Fajic. Născut în Spania, la Valladolid, şi evaluat acum de transfermarkt la 350.000 de euro, Elvir Koljic are 23 de ani şi are 2 selecţii în naţionala pregătită de Robert Prosinecki, în amicalele de anul acesta cu SUA şi Mexic. În primele șapte etape din campionatul Bosniei, atacantul de 1,91 metri a marcat 8 goluri.
El este dorit şi de echipe precum Glasgow Rangers, Panathinaikos sau Waasland Beveren. Anul trecut, Koljic a fost în lotul formaţiei poloneze Lech Poznan, pentru care a evoluat în numai 5 meciuri, fără a înscrie, el suferind o accidentare gravă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS