Acasă Sport US Open: Alexandra Dulgheru, în ultimul tur al calificărilor

US Open: Alexandra Dulgheru, în ultimul tur al calificărilor

Prin victoria sa, Alexandra Dulgheru a egalat situaţia (1-1) în confruntarea Canada - România

Alexandra Dulgheru (29 de ani, locul 141 WTA), cap de serie numărul 30, se află la o singură victorie distanță de calificarea pe tabloul principal de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va avea loc în perioada 27 august – 9 septembrie, scrie Hotnews.

În turul al doilea al calificărilor, Dulgheru a învins-o în două seturi pe spaniola Paula Badosa Gibert (20 ani, 184 WTA), scor 6-2, 6-3. Partida a durat o oră și 12 minute. Pentru un loc pe tabloul principal, Alexandra Dulgheru, singura româncă rămasă în calificări, o va înfrunta pe Ons Jabeur (Tunisia, locul 114 WTA), cap de serie numărul 9.
Partida va fi prima a zilei de vineri pe Terenul 8 și va începe la ora 18:00 (ora României). Singura întâlnire anterioară a fost câștigată de Jabeur (23 de ani), chiar în acest an, în optimile turneului ITF de la Cagnes-Sur-Mer (Franța; pe zgură), scor 6-1, 6-2. Pentru accederea în ultimul tur al calificărilor, Dulgheru va fi recompensată cu un premiu de 30.000 de dolari şi cu 30 de puncte WTA.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version