24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Donkor și-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu Chiajna. Alb-albaștrii reiau astăzi antrenamentele

Fotbal / Donkor și-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu Chiajna. Alb-albaștrii reiau astăzi antrenamentele

LPF a anunțat astăzi Hotărârile Comisiei de Disciplină după runda a 5-a din Liga I. Pe ordinea de zi s-a aflat și eliminarea fotbalistului Isaac Donkoc, de la Universitatea Craiova, dictată de arbitrul Ionuț Coza în meciul susținut luni seară, pe „Ion Oblemenco”, de Știința în compania Concordiei Chiajna, pierdut la limită în fața grupării ilfovene. Astfel, fundașul ghanez s-a ales cu o suspendare de două etape și o amendă de 5.000 de lei după intrarea pe care a avut-o asupra lui Andrei Marc.

Încep pregătirile pentru meciul de la Voluntari

Universitatea Craiova își va relua astăzi pregătirile pentru meciul contra echipei FC Voluntari, programat luni, 27 august, de la ora 21.00, pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Alb-albaștrii au programat primul antrenament al acestei săptămâni după-amiază, pe baza sportivă din Luncă, mâine sunt programate două ședințe, prima dimineață – tot în Luncă, a doua după-amiază în sala de forță a bazei sportive „Aripile”. Vineri și sâmbătă, Devis Mangia va comanda câte o lecție după-amiaza, în timp ce duminică are loc ultimul antrenament înaintea disputei cu ilfovenii. Delegația alb-albastră se va deplasa cu autocarul spre Capitală duminică după-amiaza, va înnopta acolo, astfel că la ora jocului cu ilfovenii fotbaliștii Craiovei nu vor acuza oboseala drumului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS