7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiga Europa / Devis Mangia și Matteo Fedele au prefațat returul cu Lipzig. Vezi conferința și galeria foto de la antrenamentul oficial!

Liga Europa / Devis Mangia și Matteo Fedele au prefațat returul cu Lipzig. Vezi conferința și galeria foto de la antrenamentul oficial!

Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă, în care antrenorul Devis Mangia și mijlocașul Matteo Fedele au pefațat întâlnirea cu RB Leipzig, programată mâine, de la ora 19.30 (netelevizat), pe stadionul „Ion Oblemenco“, din manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Strategul Științei a explicat care este starea de spirit a elevilor săi și a punctat că toată lumea va lupta să întoarcă acel 3-1 înregistrat în Germania, chiar dacă va fi o misiune dificilă. La rândul său, Fedele a spus că întreaga echipă are un moral bun și este gata să facă o partidă mare.

Vezi conferința de presă! Pentru galeria foto de la antrenamentul oficial al Craiovei de dinaintea acestei confruntări cu RB Leipzig, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS