21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis: Simona Halep, regină la Montreal

Tenis: Simona Halep, regină la Montreal

Simona Halep (dreapta) a învins-o în finală pe Sloane Stephens
Simona Halep (dreapta) a învins-o în finală pe Sloane Stephens

Simona Halep (26 ani), 1 WTA, a câștigat eroic finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, cu americanca Sloane Stephens (25 ani, 3 WTA), 7-6(6), 3-6, 6-4. 

Halep și-a asigurat astfel un cec în valoare de 519.480 de dolari și 900 de puncte în clasament.

„E onoare să vorbesc din nou, pe această scenă, din postura de câștigătoare. Simt că am avut o săptămână excelentă, chiar dacă am venit după o pauză lungă. Îi mulțumesc lui Sloane. De fiecare dată mă face să joc mai bine. Mereu e un meci disputat între noi. Sper să ne întâlnim de multe ori”, a spus Halep la festivitatea de premiere.

Ea le-a cerut apoi scuze celor din staff-ul ei, spunând că „azi am fost un pic nebună pe teren”.

„Îmi cer scuze celor din staff. Am fost puțin nebună pe teren, în finală, dar sper să mai trăim astfel de momente. Multe astfel de momente. Vreau să le mulțumesc tuturor de aici, din Canada. Totul a fost organizat ca la carte, iar fanii m-au făcut să mă simt ca acasă. Le mulțumesc și celor care s-au uitat la mine de acasă, știu că uneori a fost nevoie să se trezească târziu în noapte ca să mă vadă”, a declarat Halep.

Campioana de la Montreal a ţinut neapărat să le transmită un mesaj unor români din tribune, considerând că au făcut un gest care nu-şi are locul pe terenul de tenis. Momentul care a atras supărarea liderului mondial s-a întâmplat în primul set, la scorul de 1-1. Atunci, când Sloane Stephens se pregătea să servească, unul dintre fanii români din tribune a profitat de liniştea dintre puncte şi a strigat „Mu*e PSD”. ”

„Aş vrea să spun câteva cuvinte în limba română pentru românii din tribune. Vă mulţumesc pentru susţinere şi, celor care s-au comportat altfel decât trebuie, le transmit să nu mai facă asta data vitoare şi să respecte această încăpere deosebită”, a spus Simona, vizibil supărată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS