8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul“ a cedat la limită pe „Extensiv“. Bon, mulțumit de joc

Fotbal / „Satelitul“ a cedat la limită pe „Extensiv“. Bon, mulțumit de joc

Echipa secundă a Universității Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida amicală susținută astăzi, pe stadionul „Extensiv“ în compania echipei Voința Turnu Măgurele (locul 3 în C3). Unicul gol a fost marcat de Claudiu Dragu în minutul 6.

Universitatea II Craiova: Dică – Constantinescu, Puțaru, Ion – Frăsineanu, Constantin, Al. Dinu, Juncu – Bîrzan, Baicu, Trancă.Au mai intrat: Preduț – Vulpe, Ciutică, I. Popescu, Gavrilă, Ilie, Zlete, Niță, Dobre. Antrenor: Dragoș Bon.

Turnu Măgurele: Dumitrescu – Jugănaru, Roșca, Matei, Mitrea – Mihoară, Mihnea, Băjenaru, Savin – Dragu, Constantinescu. Antrenor: Erik Lincar.

„A fost un joc bun, cu multe aspecte pozitive. Am primit gol pe o greșeală de poziționare, nu ne-a ieșit pasul la ofsaid, și asta pentru că e prima dată când jucăm în această formulă. S-a văzut lipsa omogenității, într-un joc în care am întâlnit un adversar bun, cu foști jucători din Liga I, cum ar fi Băjenaru sau Constantinescu. Una peste alta sunt mulțumit de atitudinea băieților“, a declarat antrenorul Craiovei II, Dragoș Bon, pentru GdS.

Acesta a fost al treilea amical susținut de „satelit“ în această vară, în primele două înregistrând o înfrângere, 2-3 cu Ludogorets Razgrad, și o victorie, 10-0 cu Viitorul Cârcea. Următorul joc de verificare al Universității II Craiova este programat vineri, 10 august, în compania divizionarei D CSM Slatina. Locul și ora desfășurării se vor stabili zilele următoare.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS