7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRareș Cristea, „călău“ pentru Viitorul Băleasa

Rareș Cristea, „călău“ pentru Viitorul Băleasa

Echipa de juniori sub 17 ani a Universității Craiova a obținut o victorie categorică, scor 5-1, în partida amicală susținută ieri, pe stadionul „Aripile“, în fața formației ACS Viitorul Băleasa. Campioana județului Olt la juniori B1 a jucat bine în prima repriză, a pus probleme, dar gazdele au intrat la cabine cu 2-1. Alb-albaștrii au deschis scorul prin Bucuroiu, acesta șutând sub bară din marginea careului de 16 metri (’23), oaspeții au replicat prin Beni Enache, care a pus latul de la 10 metri la o pasă excelentă a lui Velișcu (’29), apoi trupa lui Nelu Petrișor a punctat prin Rareș Cristea din penalti (’35).
La reluare, lucrurile au stat cu totul altfel, „leii“, mult mai avansați cu pregătirea decât rivalii lor, au reușit să speculeze absolut toate greșelile adversarilor și au marcat de trei ori, prin Cristea (’61, ’65, ’67).
U Craiova U17: Poenaru – Pisică, R. Popescu, Guță, T. Negrea, M. Stan, Andrei, Drăghici, Bucuroiu, Viespe, Cristea. Au mai intrat: Mitran, Florea. Antrenor: Nelu Petrișor.
Viitorul Băleasa: Niculescu – Barbu, Dorobanțu, Buruiană, Nedelcu – Mosor, A. Stan, B. Enache, Velișcu – Graure, C. Enache. Au mai intrat: Dumitru, Popa – Șișu, L. Ștefan, I. Ștefan, I. Nicolaescu, M. Enache, An. Stan. Antrenor: Sorin Pătrașcu.

Nelu Petrișor face curățenie în lot

Antrenorul Universității Craiova U17, Nelu Petrișor, a afirmat că l-a mulțumit evoluția elevilor săi din repriza secundă și că în urma acestui joc va lua și o hotărâre asupra jucătorilor veniți în probe.

„A fost un meci bun, în care nu m-a interesat rezultatul, ci modul cum se mișcă jucătorii pe care îi avem în probe. Ei au avut la dispoziție acest amical ca să mă convingă că merită să rămână. O să analizez la rece acest al treilea joc de verificare și voi lua o decizie foarte curând, pentru că săptămâna viitoare începe campionatul și trebuie să știu exact cu cine pornesc la drum“, a declarat Nelu Petrișor, pentru GdS.

Craiova U17 a mai susținut în perioada precompetițională încă două teste, înregistrând o remiză, 1-1 cu CSJ Știința U Craiova U17, și o victorie, 4-1 cu CSS Craiova U17. Ultimul amical pe care îl va susține Universitatea U17 are loc vineri, de la ora 16.00, pe „Aripile“, în compania celor de la CSJ Știința U Craiova U17.

Pătrașcu, mulțumit de mișcare

La rândul său, tehnicianul echipei Viitorul Băleasa, craioveanul Sorin Pătrașcu, s-a arătat încrezător în privința noului sezon competițional, fiind convins că echipa sa se va pune la punct în perioada următoare.

„Pregătirile le-am reluat acum o săptămână și astăzi am început șirul jocurilor amicale. Chiar dacă am pierdut categoric, jocul nostru din prima repriză îmi dă încredere pentru viitor. Suntem la început de drum și ne dorim cu toții să ne pregătim bine din punct de vedere fizic, pentru că ne așteaptă un campionat destul de lung la Liga a IV-a, acolo unde echipa aceasta a fost înscrisă. În continuare, formația de juniori B1 va continua în campionatul județean de fotbal Olt și sunt convins că prin muncă, seriozitate și sacrificii ne vom atinge obiectivele, cel mai important fiind câștigarea campionatului pentru a doua oară consecutiv, chiar dacă ne vom duela cu CSS Caracal, CSS Corabia, Academica Balș, echipe cu un istoric, cu rezultate bune la nivel județean și național. Cu jucătorii mai mari, în primul an de la Liga a IV-a ne dorim să fim în prima jumătate a campionatului“, a explicat Sorin Pătrașcu, pentru GdS.

Pentru galerie foto, click aici.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS