10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Zlatinski, ca și plecat de la Universitatea Craiova

Fotbal / Zlatinski, ca și plecat de la Universitatea Craiova

Mijlocașul bulgar Hristo Zlatinski se va se va despărţi de Universitatea Craiova în zilele următoare, fapt confirmat de Gică Craioveanu, directorul de imagine al Științei.

„Pare că era puţin nemulţumit de faptul că a venit Cicâldău pe postul lui, apoi a venit şi Fedele (acesta nu a semnat deocamdată cu gruparea din Bănie – n.r.). S-a simţit puţin dat la o parte şi poate a luat această decizie. Eu ştiam ceva, dar nu eram sigur-sigur. Niciodată nu poţi intra în mintea unui jucător. A văzut că nu mai e titular de drept, aşa cum era până acum”, a declarat Craioveanu, la Digi Sport. „Ne-a ajutat enorm ca jucător, eu îi mulţumesc foarte mult pentru tot ce a făcut. A fost foarte important în istoria recentă a clubului”, a completat fostul golgheter al României.

Hristo Zlatinski (33 de ani) a venit în Bănie în 2015, în schimbul a 100.000 de euro, de la Ludogorets Razgrad. Două titluri de campion al Bulgariei, o Cupă a Bulgariei şi o Cupă a României sunt cele patru trofee din CV-ul lui Zlatinski. La Craiova, a jucat 111 meciuri şi a marcat 9 goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS