17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis (f): Serena Williams, la cel mai dur eșec din carieră

Tenis (f): Serena Williams, la cel mai dur eșec din carieră

Serena Williams a suferit astăzi o înfrângere umilitoare, la turneul de la San Jose. Americanca de 36 de ani, aflată pe locul 26 WTA, a fost învinsă de britanica Johanna Konta (48 WTA), scor 6-1, 6-0, în doar 53 de minute de joc. A fost pentru prima dată în cariera Serenei când nu câştigă mai mult de un game într-un meci.
Williams a pierdut 12 game-uri consecutiv, a ieşit de pe teren cu capul plecat. Din momentul debutului la profesioniste, în octombrie 1996, Serena nu a terminat niciun meci cu mai puţin de două game-uri câştigate. Ultima bornă, doborâtă acum, data din 2014 şi purta semnătura Simonei Halep, care o învingea cu 6-2, 6-0, la Turneul Campioanelor de la Singapore.

La finalul partidei Serena a avut o reacţie uşor arogantă şi a pus insuccesul istoric pe seama formei sale slabe: „Nu am fost în formă bună în primul set, iar ea prins încredere şi a câştigat uşor. Pot juca de un milion de ori mai bine. Am avut atât de multe lucruri în minte, nu am timp să fiu şocată de o înfrângere într-un meci în care a fost clar că nu sunt, acum, la cel mai bun nivel al meu. Dar nu am renunţat pur şi simplu, m-am mişcat ceva mai bine şi încerc să iau doar părţile pozitive din acest meci”, a declarat fostul lider mondial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS