Acasă Sport Cârțu pune presiune pe Mangia

Cârțu pune presiune pe Mangia

Fostul mare jucător al Craiovei Maxima și fost antrenor al Universității Craiova, Sorin Cârțu, s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de alb-albaștri în meciul cu CFR Cluj și îi cere lui Devis Mangia să ia măsuri și să ceară să-i fie aduși fotbaliști ca să reconstruiască o echipă puternică.
„Una peste alta, eram curios dacă înscria Mitriţă la acea fază cum ar fi decurs lucrurile în continuare. S-a văzut că echipele sunt la început de sezon. Nu sunt puse la punct cu pregătirea fizică, dar nici cu relaţiile de joc. CFR-ul n-a fost o surpriză pentru mine. E CFR-ul de anul trecut, nicio schimbare, chiar dacă are alt antrenor. Craiova e slăbită. Când pierzi un Băluţă, un Gustavo, pierzi şi relaţii de joc. Nu ştiu exact care e strategia clubului, dar la tot ce s-a întâmplat cu aceste vânzări de jucători înseamnă că acesta a fost ciclul echipei. Totul a început în 2014, cu promovarea, iar acum s-a ajuns la final. Să-l vedem şi pe Mangia cum construieşte. Începe alt ciclu, o nouă strategie“, a spus Sorin Cârțu, la Telekom Sport.
Pentru Universitatea Craiova urmează primul meci din noul sezon al Ligii I. Gruparea din Bănie, care a încheiat ediția trecută pe locul trei, va întâlni luni, 23 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Poli Iași.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version