5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „U” Craiova a oficializat transferul lui Cicîldău. El este noul decar!

Fotbal / „U” Craiova a oficializat transferul lui Cicîldău. El este noul decar!

Oficialii Universității Craiova au oficializat astăzi cooptarea mijlocașului Alexandru Cicîldău, de la FC Viitorul, menționând că fotbalistul originar din Medgidia a semnat pe patru ani și va purta tricoul cu numărul 10, rămas vacant după plecarea lui Alex Băluță.
„Îi urăm bun venit în familia Universității Craiova fotbalistului care va purta tricoul cu numărul 10 & îi dorim cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru! Născut pe data de 8 iulie 1997 la Medgidia, noul mijlocaș central al echipei noastre are 1,78 m., este un fotbalist ambidextru și cotat la 1,50 mil. EUR, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com.
În vârstă de doar 20 de ani, Alexandru Cicâldău a debutat în Liga I la începutul anului 2016 și a obținut titlul de campion național în sezonul competițional 2016 – 2017. Acesta a izbutit să marcheze două goluri și să ofere șase pase decisive în primul eșalon al fotbalului românesc.
Alexandru Cicâldău a evoluat, de asemenea, în loturile Under-18, Under-19 și Under-21 ale României. A debutat în echipa Națională a României pe data de 24 martie, într-un joc amical cu Israel, sub comanda lui Cosmin Contra și a fost titular în meciul cu Chile din luna mai”, se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului din Bănie.

Hagi: Cicâldău a făcut un pas important

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat într-o conferinţă de presă că mijlocaşul Alexandru Cicâldău a făcut un pas important prin transferul la Universitatea Craiova.
„Era momentul ca el să facă un pas. A fost dorit insistent de Craiova. Cred că Cicâldău a făcut un pas important pentru că Universitatea Craiova joacă un fotbal bun, are un stadion frumos şi are şi suporteri foarte buni. Deci există toate ingredientele ca el să crească şi mai mult, acum depinde de el. Noi îi mulţumim pentru tot ajutorul dat până acum, pentru că e un jucător care a crescut la noi de mic. El a ajuns să plece şi am văzut că îi e greu. E normal, e pentru prima oară când pleacă în altă parte. Nu e uşor să te desparţi, dar aşa e viaţa, merge înainte. Eu îi urez multă baftă”, a afirmat Hagi.

750.000 de euro a plătit Craiova pentru Cicâldău.

FC Viitorul a păstrat și un procent de 15% din următorul transfer

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS