13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Conducătorii Universității au încălcat promisiunea făcută fanilor! Gustavo, vândut în China

Fotbal / Conducătorii Universității au încălcat promisiunea făcută fanilor! Gustavo, vândut în China

Finanțatorii Universității Craiova s-au hotărât să încalce promisiunea făcută către suporteri și să vândă mai mult de un jucător într-o perioadă de transferări, asta în ciuda faptului că după plecările lui Screciu și Băluță din această vară au precizat că regula rămâne valabilă. Conform Digi Sport, diriguitorii olteni au acceptat oferta venită din China, de la Liaoning Whonwin, echipă care tocmai a retrogradat din prima ligă, pentru brazilianul Gustavo Vagenin (26 ani), unul dintre „motoarele” atacului craiovean. „Afacerea” le-a adus finanțatorilor olteni o sumă deloc impresionantă: 800.000 de euro, motivată de faptul că jucătorul mai avea doar un an de contract.
„Gusti” a plecat în China încă de ieri seară. Fotbalistul cariocas a venit în Bănie în 2016, a evoluat în 69 de meciuri, a dat 19 goluri și a oferit 5 pase decisive. Cota de transfer actuală a lui Gustavo este de 1,6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.de.
Contactați telefonic, oficialii Științei nu au dorit să comenteze subiectul, indicându-ne să urmărim site-ul oficial pentru știrile reale. În schimb, aceștia au asigurat că în perioada următoare vor ajunge sub comanda lui Devis Mangia doi fotbaliști de clasă, care vor compensa probabil pierderile suferite în această vară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS