11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal: Valentina Ardean Elisei a semnat cu Bistrița

Handbal: Valentina Ardean Elisei a semnat cu Bistrița

Valentina Ardean Elisei a cucerit sezonul trecut Cupa EHF cu SCM Craiova și medalie de argint în Liga Florilor (foto: SCM Craiova handbal oficial)
Valentina Ardean Elisei a cucerit sezonul trecut Cupa EHF cu SCM Craiova și medalie de argint în Liga Florilor (foto: SCM Craiova handbaValentina Ardean Elisei a cucerit sezonul trecut Cupa EHF cu SCM Craiova și medalie de argint în Liga Florilor (foto: SCM Craiova handbal oficial)l oficial)

Valentina Ardean Elisei, una din cele mai valoroase extreme stânga din lume în ultimii 15 ani, a semnat cu CS Gloria Bistriţa (fostă CSM Bistriţa). Jucătoarea şi-a încheiat contractul cu SCM Craiova, după ce a câştigat Cupa EHF în luna mai, şi a optat pentru formaţia ardeleană, locul 6 la sfârşitul ultimului sezon.

„Mă bucur că fac parte din acest colectiv. Cunosc jucătoarele de la Bistriţa, cu câteva am fost colegă la echipe de club şi chiar la naţională. La fel şi cu echipa tehnică. Îmi place publicul de la Bistriţa pentru că este alături de fete indiferent de rezultat, că le susţine şi crede în ele. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să pot ajuta echipa pentru a face performanţă”, a susţinut Valentina Ardean Elisei pentru pagina de Facebook a clubului. Alice va lucra, aşadar, sub comanda lui Horaţiu Paşca, cu care colaborează şi la naţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS