Acasă Sport Mihaela Buzărnescu, în turul doi la Wimbledon. Astăzi joacă alte 3 românce

Mihaela Buzărnescu, în turul doi la Wimbledon. Astăzi joacă alte 3 românce

Mihaela Buzărnescu va intra de luni în top 50 WTA
Mihaela Buzărnescu va intra de luni în top 50 WTA

Mihaela Buzărnescu a învins-o aseară pe Arina Sabalenka din Belarus, finalistă în weekend la Eastbourne, care a câștigat la tie break primul set. Buzărnescu a revenit și s-a impus cu 6-1, 6-4 iar în continuare va juca împortiva britanicei de 19 ani Katie Swan, numărul 204 WTA, care a eliminat-o surprinzător pe Irina Begu, dublu 6-2.
Debutantă la un turneu de Grand Slam, Elena Gabriela Ruse, de 20 de ani, a fost învinsă de Agnieszka Radwanszka, după ce a ratat 6 mingi de meci și a comis 11 duble greșeli, scor: 6-3, 4-6, 7-5.
Tot ieri, Sorana Cîrstea a trecut în două seturi de Magdalena Rybarikova, cap de serie numărul 19 iar Alexandra Dulgheru a învins-o pe Kristyna Pliskova, 6-4, 1-6, 6-2.
Astăzi vor intra în competiție și celelalte 3 românce: Ana Bogdan de la 13:30 importiva Larei Arruabarrena; Monica Niculescu după 17:30 cu Naomi Osaka, iar după 18:30 Simona Halep o va întâlni pe o altă japoneză, Kurumi Nara.
Două dintre principalele favorite, Sloane Stephens și Elina Svitolina au fost deja eliminate.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version