15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Școlarii“, pe „val“ la Constanța

„Școlarii“, pe „val“ la Constanța

Juniorii E, copii născuți în anul 2008, ai Academiei de fotbal „Gică Popescu“ au fost pe „val“, și la propriu, și la figurat, zilele trecute la Constanța. Elevii lui Ionuț Cimpoeru au câștigat miercuri seară turneul „Kinder Cup“, obținând rezultate frumoase, după cum urmează: în grupă: 4-0 cu Victoria Constanța, 3-3 cu Juniorul Brașov și 5-0 cu Viitorul Buzău; în semifinale: 6-0 cu FC Bacău; finală: 3-2 cu Benta Brașov.
Gruparea craioveană a dat și „cel mai bun jucător“, Eduard Curcă fiind apreciat de toți antrenorii prezenți la turneu.
„A fost un turneu foarte bun, cu echipe echilibrate, dar pe care am reușit să le depășim, fiind mai eficienți. Toți antrenorii și organizatorii au apreciat jocul nostru, iar asta a însemnat mult pentru mine. Mă bucur mult de modul în care s-au prezentat toți băieții, dar și pentru titlul obținut de Eduard. Contează mult aceste aprecieri pentru juniori, le dau un moral bun. Acum suntem pe plajă (joi – n.r.), ne bucurăm de soare și de apă, iar deseară plecăm spre Craiova și le voi da liber până luni. Nu o să avem vacanță“, a declarat antrenorul „școlarilor“, Ionuț Cimpoeru, pentru GdS.
Lotul grupei de 2008 de la Academia „Gică Popescu“ i-a cuprins pe următorii jucători: Matia Florea, Valentin Văduva, Robert Nicolae, Eduard Curcă, Ștefan Vrîncuți, Robert Ristoiu, Sebastian Badea, Andrei Popescu, Victor Chiratcu, Alexandru Cîjmaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS