8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Sport Halep, pentru a 33 săptămână în fruntea clasamentului mondial

Halep, pentru a 33 săptămână în fruntea clasamentului mondial

-

Simona Halep începe a 33-a săptămînă în fruntea clasamentului mondial. Nici ea nici celalalte jucătoare din Top 10 nu au jucat în prima săptămînă a sezonului pe iarbă astfel că avansul față de principalele urmăritoare rămîne același – Caroline Wozniacki este la 1.225 puncte în urmă iar Garbine Muguruza la 1.420.
Sfertfinalistă la Nottingham, Mihaela Buzărnescu se menține pe locul 30 și este în continuare a doua cel mai bine clasată jucătoare română, după Halep. În Top 50 se mai află Irina Begu și Sorana Cîrstea, pe pozițiile 33, respectiv 49.
În rest Monica Niculescu e pe 59 iar Ana Bogdan pe 62.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.