Acasă Sport Fotbal / Alb-albaștrii, la un pas de finala Turneului Zonal U13. Dinamyk...

Fotbal / Alb-albaștrii, la un pas de finala Turneului Zonal U13. Dinamyk a ratat calificarea

După 6-2 cu LPS Târgu Jiu, juniorii sub 13 ani ai Universității Craiova au zdrobit vineri, pe „Extensiv”, echipa similară a CSS Corabia, și au făcut un pas uriaș spre finala Turneului Zonal – seria 6. A fost 11-1 pentru alb-albaștri, care au marcat prin Cârpici (cinci goluri), Dumitru (două), Capac, Bogdan Duță, Tamaș și Lăcraru.
Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea a început meciul cu următorii: Bunea – Sîrbu, Dumitru, Benga, B. Duță, Cârpici, Tamaș, Capac, L. Duță. Au mai evoluat: Lăcraru, Nedelcu, Gheorghiade și Lăpădătescu.
Ultimul joc din grupa A al „leilor” are loc sâmbătă, de la ora 10.30, în compania celor de la LPS Banatul Timișoara.

În finala care se va juca duminică, de la ora 10.00, pe „Extensiv”, vor juca învingătoarele grupelor A și B, a doua grupă fiind formată din echipele CFR Simeria, Luceafărul Drobeta, Viitorul Arad și Isport Junior Vâlcea.
La rândul său, vicecampioana Doljului la Under 13, Dinamyk Craiova, a câștigat cel de-al doilea meci susținut la Rașița, la Turneul Zonal – seria 7, dar nu a reușit să acceadă în faza următoare din cauza celorlalte rezultate înregistrate vineri. Astfel, trupa lui Ștefan Florescu a dispus cu scorul general de 5-4 de AFC Unirea 1924 Alba Iulia, în timpul regulamentar fiind 2-2, golurile craiovenilor fiind marcate de Stoenică și Barbu, iar la penaltiuri 3-2, de la punctul cu var înscriind Barbu, Poenaru și Stoenică.
Ștefan Florescu a mizat pe: Marcu – Chiță, Stoenică, Stăncălie, Mavrighe, Mandagiu, Roman, Poenaru, Pițurcă. Au mai intrat: Ciuică – Poenaru, Dimescu, Neicu.
În primul meci, Dinamyk a pierdut cu 1-0 în fața gazdelor de la Școlar Reșița.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version