24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Drumul „leilor“ spre Arena Națională, pas cu pas (live text)

Fotbal / Drumul „leilor“ spre Arena Națională, pas cu pas (live text)

Universitatea Craiova va lupta în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Națională, cu Hermannstadt, pentru trofeul Cupei României, iar susținerea alb-albaștrilor va fi foarte mare. Din întreaga Oltenie vor pleca fani atât cu trenul, din Gara Craiova, cât și cu microbuze sau mașini personale, iar atmosfera se anunță senzațională. După numărul foarte mare de bilete vândute, mulți numesc această deplasare în masă ca fiind a treia „Olteniadă“, primele două consumându-se în 1998, la finala cu Rapid, și 2000, la ultimul act contra lui Dinamo.

GdS va fi alături de suporterii Craiovei în trenul ce duce în gara Obor și va relata întreaga deplasare printr-un live text însoțit de poze, în funcție de modul de derulare al evenimentelor.

Plecarea din gara Craiova va avea loc duminică, la ora 14.25, urmând ca în drumul spre Capitală să existe două opriri: la Caracal – ora 15.09 și la Roșiorii de Vede – ora 15.58. Sosirea în Gara Obor din București este estimată pentru ora 18.20. Plecarea din Gara Obor spre Craiova este programată luni, la ora 00.30.

Suporterii și-au făcut prezența în gară încă de la ora 12.00.

Ora 13.00: pe unul dintre vagoane tronează un banner uriaș: Olteniada 3.

Ora 13.47: „leii” se îmbarcă în trenul cu vagoane suprapuse.

Suporterii Științei vor găsi pe scaune suplimentul sportiv editat de Gazeta de Sud cu ocazia finalei.
GdS a alocat 1100 de suplimente doar pentru suporterii care fac deplasarea cu trenul.

Majoritatea fanilor și-au găsit locul, în tren regăsindu-se și doamne, domnișoare, echipate de soți sau iubiți corespunzător.

Se desfac dozele cu bere, prieteni vechi și noi încep să povestească întâmplări din deplasările trecute, din când în când auzindu-se „Hei, hei, hai Știința”.

Ora 14.25: Trenul plin cu fani craioveni a demarat spre Bucur Obor conform programului. Fanii cântă și scandează, este o atmosferă foarte frumoasă.

Ora 15.17: trenul a oprit în Caracal, de unde au urcat căteva zeci de suporteri. În cele cinci minute de staționare fanii au făcut spectacol pe peron.

„Astăzi jucăm finala, invadăm Capitala”, scandează ultrașii Științei.

Ora 16.03: Trenul cu galeria Craiovei face un popas de câteva minute în Roșiorii de Vede

Ora 17.40: trenul a trecut de Chiajna, dar se merge foarte încet. Sosirea în Obor este preconizată pentru 18.20. În tren se cântă continuu.

Ora 18.30: trenul se află de câteva minute în staționare. Suporterii sunt înștiințați că în gara Obor se află deja 2000 de fani, veniți cu mașinile personale. Întâlnirea se anunță incendiară.

Galeria Craiovei a început drumul pe jos spre Arena Națională.

O parte din galeria Craiovei este deja în stadion, și, deși mai sunt diar câteva minute până la primul fluier la porți e nebunie.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS