16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m): Craiovenii au pierdut şi meciul al treilea cu Sibiul. SCM-U, încă un sezon fără victorie în play-off

Baschet (m): Craiovenii au pierdut şi meciul al treilea cu Sibiul. SCM-U, încă un sezon fără victorie în play-off

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a pierdut şi meciul al treilea cu CSU Sibiu, din prima fază a play-off-ului Ligii Naţionale.

Partida s-a disputat aseară în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Bănie, iar formaţia ardeleană s-a impus cu scorul de 85-84.

Sibiul, care în primele două partide de pe teren propriu se impusese cu 86-73 şi 82-75, s-a calificat în semifinalele campionatului, iar pentru craioveni campionatul s-a încheiat.

Astfel, continuă tradiţia din anii trecuţi, când formaţia din Bănie s-a calificat în play-off, însă nu a reuşit nici măcar un succes.

În partida de aseară, pentru formaţia SCM-U Craiova au evoluat jucătorii: Orbeanu 3 puncte, Siriscevic 12, Aleksandrov 24, Ionescu, Berceanu, Mikulic 6, Reed 16, Paasoja 23.

A doua semifinalistă este echipa U BT Cluj, care a trecut cu scorul general de 3-0 de Phoenix Galaţi, formaţie care a intrat în play-off de pe locul opt.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS