21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U, în căutarea primului succes în play-off

SCM-U, în căutarea primului succes în play-off

Siriscevic (la minge) și colegii săi sunt pregătiți să facă două meciuri bune la Sibiu
Siriscevic (la minge) și colegii săi sunt pregătiți să facă două meciuri bune la Sibiu

Azi va începe play-off-ul Ligii Naționale la baschet masculin. Opt echipe vor lupta să ajungă cât mai departe în competiție, în această fază urmând să se joace după sistemul „cel mai bun din cinci partide“, astfel: primele două partide pe terenul echipei mai bine clasate, apoi urmatoarele două pe terenul celei mai slab clasate, iar, daca va fi nevoie de meci decisiv, acesta se va juca pe terenul echipei mai bune.
SCM-U Craiova a ajuns, pentru al treilea an consecutiv, în play-off, de pe locul șapte, și va juca în „sferturi“ cu CSU Sibiu, echipa de pe locul doi. Prima partidă va avea loc azi, la Sibiu, de la ora 19.45 (DigiSport). Oltenii încearcă să spargă gheața în play-off, deoarece până acum nu au obținut nici o victorie. „Urmează cele mai importante meciuri pentru noi. Avem o misiune grea cu Sibiul, dar venim din postura de outsideri și nu avem nimic de pierdut. În schimb, Sibiul a fost pe primele locuri mai tot sezonul și presiunea va fi pe ei, nu pe noi. Dorim să facem meciuri frumoase, să câștigăm acolo, deși șansele sunt mici“, a spus ieri Marius Toma, manager al echipei craiovene.
Ivan Siriscevic, jucătorul Craiovei, este cel mai bun marcator al campionatului după sezonul regulat. Siriscevic are o medie de 21 de puncte pe meci. Programul celorlalte confruntări din prima rundă a play-off-ului: azi: U BT Cluj (locul 1) – Phoenix Galați (locul 8) – ora 18.00, DigiSport; mâine: CSM U Oradea (locul 3) – BCMU Pitești (locul 6) – ora 18.00, DigiSport și CSM Steaua București (locul 4) – BC SCM Timișoara (locul 5) – ora 19.45, DigiSport. Meciurile cu numărul 2 din aceste serii sunt programate pe 4 și 5 mai. Sibiu și Craiova vor juca meciul al doilea vineri de la ora 19.00, tot pe terenul formației ardelene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS