Acasă Sport Fotbal / Alb-albaștrii, neinspirați la Giurgiu

Fotbal / Alb-albaștrii, neinspirați la Giurgiu

-

Universitatea Craiova nu a reușit să repete evoluțiile bune din ultimul timp și a pierdut la limită, scor 0-1, partida disputată luni seară, pe stadionul „Marin Anastasovic“ din Giurgiu, contra Astrei, contând pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii I.

Gazdele au marcat prin Takayuki Seto, care a preluat o minge venită de la Erico da Silva în marginea careului de 16 metri și a șutat imparabil la colțul din stânga al porții (’78, 1-0).

Astra: Iliev – Stan, Bejan, Polczak – Radunovic, Mrzljak, Erico, Seto – Balaure (’67, Butean), Abang (’90, Vera), Matei (’83, Biceanu). Antrenor: Gigi Mulțescu.

„U“ Craiova: L. Popescu – Screciu, Kelic, Ferreira – Briceag (’46, Dimitrov), Mateiu, Santos, Bancu – Bărbuț (’46, Mitriță), Burlacu (’70, Zlatinski), Băluță. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene:  Bejan ’34, Radunovic ’63, Seto ’74 / Santos ’12, Burlacu ’35, Zlatinski ’90+2.

Au arbitrat: Cătălin Popa – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene; Iulian Dima.

Observatori: Alexandru Deaconu, Mihai Stancu.

Universitatea Craiova ocupă în continuare locul trei, cu 34 de puncte, iar în etapa viitoare va evolua pe stadionul „Ion Oblemenco“ în compania echipei FC Viitorul, meciul fiind programat sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 20.45.

ȘTIRI VIDEO GdS

O stradă din Paris poartă numele Reginei Maria a României

O stradă din capitala Franței poartă, începând de ieri, numele Reginei Maria a României, în semn de omagiu față de rolul și implicarea în Conferința de Pace de la Paris ce a urmat Primului Război Mondial.

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.