Acasă Sport Patru medalii, un titlu național pentru judoka din Bănie

Patru medalii, un titlu național pentru judoka din Bănie

-

Judoka de la cluburile CS Universitatea și CSM Craiova au participat weekendul trecut la finala Campionatului Național de tineret (U21) de la Pitești și au cucerit patru medalii. Cea mai strălucitoare medalie a fost obținută de Cleonia Rîciu, de la CS Universitatea Craiova. Sportiva antrenată de Mihai Voinea, care se pregătește la Centrul Olimpic de la Cluj, a obținut titlul de campioană națională la categoria 52 kg, trecându-și astfel în palmares în 2018 medalii la toate categoriile la care putea concura, junioare, tineret și senioare.
Colega Cleoniei de club, Floriana Văcaru, a obținut medalie de argint la categoria +78 kg, iar la aceeași categorie Georgiana Renghea (CSM Craiova, antrenor Adrian Nicola) a obținut medalie de bronz. A patra medalie pentru Craiova a fost una de argint, adusă de Robert Pasăre (CS Universitatea), la categoria 66 kg. Alți trei judoka din Bănie prezenți la competiția de la Pitești au ocupat locul cinci. Este vorba despre Oana Andrei (57 kg), Ionela Băran (52 kg) și Robert Gușe (90 kg), cu toții legitimați la CS Universitatea. „A fost o competiție grea, dar copiii s-au mobilizat, au învățat din greșelile concursurilor anterioare și au obținut rezultate bune“, a spus Mihai Voinea, antrenor la CS Universitatea Craiova. Săptămâna aceasta vor intra în lupta pentru medalii alți craioveni, la Campionatele Naționale Școlare.

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.