6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaștrii nu concep decât victoria cu Poli Iași. Vezi ce spune Mangia și Mitriță despre întâlnirea cu moldovenii!

Fotbal / Alb-albaștrii nu concep decât victoria cu Poli Iași. Vezi ce spune Mangia și Mitriță despre întâlnirea cu moldovenii!

Universitatea Craiova a susținut vineri o conferință de presă în care antrenorul Devis Mangia și mijlocașii Alex Băluță și Alex Mitriță au prefațat partida cu Poli Iași, programată sâmbătă, de la ora 20.45, pe stadionul „Ion Oblemenco”, contând pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii I. Strategul Științei a explicat că nu poate conta pe serviciile lui Renato Kelic și Ivan Martic, ambii accidentați, și nici pe Alex Băluță, suspendat de club pentru indisciplină, dar a punctat că nu concepe să nu fie bifată victoria. La rândul său, Mitriță a explicat că el și colegii din atac își dores foarte mult să pună capăt „secetei” și să marcheze cât mai mult începând cu acest joc. În ceea ce-l privește pe Alex Băluță, acesta a punctat că le va ține pumnii colegilor săi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS