16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / Ana Bogdan, în semifinalele turneului de la Monterrey

Tenis / Ana Bogdan, în semifinalele turneului de la Monterrey

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, vineri seară, după ce ce a învins-o pe americanca Danielle Collins, cu 6-2, 6-4, informează Agerpres. Bogdan (25 ani, 90 WTA), a şasea favorită, s-a impus într-o oră şi 18 minute în faţa unei jucătoare mai bine clasate (24 ani, 53 WTA), recentă semifinalistă la Miami.
Ana Bogdan şi-a egalat cu acest prilej cea mai bună performanţă din carieră, semifinalele unui turneu WTA, realizată prima oară anul trecut la Bucureşti.
Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 11.300 dolari şi 110 puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe principala favorită, Garbine Muguruza (Spania). Muguruza, fost lider mondial, a trecut în sferturi de australianca Ajla Tomljanovic, cu 6-3, 6-0.
Cealaltă semifinală le va opune pe unguroaica Timea Babos, a patra favorită, şi pe americanca Sachia Vickery, cap de serie numărul şapte.
Babos, campioană la Monterrey în 2012, s-a impus cu 6-4, 6-2 în faţa campioanei olimpic Monica Puig (Porto Rico), a cincea favorită, iar Vickery a dispus fără drept de apel de Magdalena Rybarikova (Slovacia), a doua favorită, cu 6-0, 6-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS