11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul“ Craiovei, perdant la Sebiș. Papură: De la ei cel mai mult a transpirat maseurul!

Fotbal / „Satelitul“ Craiovei, perdant la Sebiș. Papură: De la ei cel mai mult a transpirat maseurul!

Echipa secundă a Universității Craiova a pierdut cu 2-0 partida disputată vineri, în deplasare, în compania formației Național Sebiș, contând pentru etapa a 20-a din Liga a III-a, seria 4. Golurile gazdelor au fost marcate de Marco Enciu (’25) și Cristian Onțel (’75 – penalti).

„În tur, sebișenii mi-au lăsat o impresie foarte bună, dar, astăzi, a fost o rușine de fotbal, s-au rezumat la a se apăra pe 16 metri. Arbitrul a fost foarte permisiv și a ieșit ce a ieșit. Cred că au fost neputincioși, nu au făcut față fizic la o echipă de copii. Terenul a fost și el greu, iar ei stat mai mult pe jos. Cred că partida trebuia prelungită cu 30 de minute la cât s-a tras de timp. De la ei cel mai mult a transpirat maseurul“, a declarat antrenorul alb-albaștrilor, Corneliu Papură, conform sportarad.ro.

Național Sebiș: Cr. Poiană – Poștoarcă, Pîslaru, Dumitrache, Siminic – Sz.  Vereș, Pintea – Săulescu (’90, Basic), Mărgărit (’84, Rugină), Onțel (’88, Giuga) – Enciu (’66, Susan). Călin Cojocaru.

„U“ Craiova II: Dică – Borța, Ion, Puțaru – Trocan, Enache, Constantin, Buzan (’70, Ciutică) – Trancă, Țoiu, Frăsineanu (’46, Al. Vulpe). Antrenori: Corneliu Papură, Mugur Gușatu.

Cartonașe galbene: Vereș ’82 / Ion ’25, ’85.

Cartonaș roșu: Ion ’85.

Au arbitrat: Claudiu Gaitin – Alexandru Filip, Marian Botaș (toți din Timișoara)

Observatori: Cornel Pantea, Petru Boroș (ambii Oradea).

După acest rezultat, Universitatea II Craiova și-a păstrat locul doi, iar în etapa viitoare va primi vizita celor de la Internațional Bălești.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS