16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVenus Williams, eliminată de la Miami

Venus Williams, eliminată de la Miami

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, numărul 8 mondial, a fost eliminată, ieri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami (Statele Unite), dotat cu premii totale de 7,972 milioane dolari, de compatrioata sa Danielle Collins, fiind învinsă în două seturi, 6-2, 6-3.
Collins (24 ani), aflată pe locul 93 în ierarhia feminină, a obţinut cu această ocazie cea mai importantă victorie din cariera sa, prima în faţa unei jucătoare din Top 10 mondial.
Ea o va avea ca adversară joi, în semifinale, pe Letona Jelena Ostapenko, numărul 5 mondial şi câştigătoarea primului său titlu de Mare Şlem anul trecut, la Roland Garros, după o finală cu Simona Halep. Ostapenko a învins-o greu, miercuri, pe ucraineanca Elina Svitolina, favorita numărul 4, în faţa căreia s-a impus cu 7-6 (7/3), 7-6 (7/5), după o oră şi 50 minute de joc.
Cealaltă semifinală se va disputa între belarusa Victoria Azarenka şi americanca Sloane Stephens, care şi-au asigurat calificarea în penultimul act al turneului din Florida încă de marţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS