Simona Halep of Romania shakes hands with Naomi Osaka of Japan after Halep won their Australian Open match, at Margaret Court Arena, in Melbourne, Australia, on January 22, 2018. Photo: Reuters

Organizatorii turneului WTA de la Indian Wells au anunțat programul semifinalelor, care se vor disputa sâmbătă dimineață. Meciul dintre Simona Halep și Naomi Osaka se va juca după întâlnirea Venus Williams – Daria Kasatkina, cel mai probabil în jurul orei 5.30.
Venus Williams (SUA, 37 de ani, locul 8 WTA) este ultima calificată în penultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory, după victoria în două seturi obținută în fața Carlei Suarez Navarro (Spania, 27 de ani, locul 27 WTA), scor 6-3, 6-2.
În disputa pentru un loc în marea finală a întrecerii dotate cu premii totale în valoare de 7.972.535 dolari, cea mai mare dintre surorile Williams o va întâlni pe Daria Kasatkina (Rusia, 20 de ani, locul 19 WTA), iar semifinala lor a fost programată prima și se va juca sâmbătă, 17 martie, de la ora 4.00 (ora României).
Meciul dintre Simona Halep și Naomi Osaka va începe după terminarea primei semifinale, cel mai probabil în jurul orei 5.30.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.