6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Dariana Didiliuc, vicecampioană națională la șah

Dariana Didiliuc, vicecampioană națională la șah

-

Dariana Didiliuc şi-a trecut în palmares un nou titlu de vicecampioană naţională
Dariana Didiliuc şi-a trecut în palmares un nou titlu de vicecampioană naţională

Șahista Dariana Didiliuc, legitimată la CSM Craiova, a participat recent la Campionatul Național de la Covasna, și a reușit să urce pe podium. Dariana a concurat la senioare și a cucerit medalie de argint în concursul de dezlegări. Au fost 19 concurente, iar singura care a depășit-o pe sportiva originară din Ploiești a fost Irina Bulmaga din Iași, mare maestră internațională. „Este un rezultat bun pentru Dariana, și anul trecut a luat tot locul doi. O felicit pentru rezultat“, a spus ieri Iulian Marcu, antrenorul Darianei Didiliuc de la CSM Craiova.

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.