24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVeniți la Polivalentă să le întâmpinați pe handbalistele de la SCM Craiova, calificate în semifinalele Cupei EHF!

Veniți la Polivalentă să le întâmpinați pe handbalistele de la SCM Craiova, calificate în semifinalele Cupei EHF!

Handbalistele de la SCM Craiova, care au scris istorie, după ce s-au calificat ieri în semifinalele Cupei EHF, au ajuns în această dimineață la București, iar în jurul orei 16.00 vor veni la Sala Polivalentă din Craiova.

Suporterii craioveni care doresc să le întâmpine și să le felicite pe jucătoarele alb-albastre și pe antrenori sunt așteptați la Polivalentă.

La Aeroport, fetele au fost întâmpinate deja de un grup de suporteri craioveni, care le-au oferit câte o floare.

Reamintim că handbalistele de la SCM Craiova s-au calificat ieri în semifinalele Cupei EHF, după ce au câștigat meciul retur de pe terenul echipei ruse Lada Togliatti, cu scorul de 26-23. În tur, rusoaicele se impuseseră cu 25-23.

Pentru formaţia olteană au evoluat ieri: Dumanska, Stanciu -Elisei 9 goluri, Florianu 6, Ţicu 3, Nikolic 3, Pricopi 2, Rădoi 1, Vizitiu 1, Klikovac 1, Trifunovic, Tudor.

SCM Craiova va juca în semifinalele Cupei EHF cu învingătoarea dublei HC Zalău – Kastamonu (Turcia). Formația pregătită de Gheorghe Tadici a câștigat partida tur 29-28. Meciul retur se va juca azi în Turcia, de la ora 16.00.

Meciurile din semifinale se vor disputa în 7-8 aprilie, respectiv 14-15 aprilie. Craiova va juca returul pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS