11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Tiago Ferreira: Este o atmosferă fantastică aici, la Craiova

Fotbal / Tiago Ferreira: Este o atmosferă fantastică aici, la Craiova

Fundașul portughez al formației Universitatea Craiova, Tiago Ferreira (foto), a prefațat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, partida cu Astra Giurgiu, programată sâmbătă, de la ora 20.45, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Lusitanul a subliniat că adversara este dificilă, că sunt colegi care resimt oboseala după meciul din Cupă, cu Dinamo, și că se simte foarte pe teren, apreciind căldura publicului din Bănie.

Este un meci foarte dificil pentru noi și, din păcate, am avut doar trei zile ca să ne refacem forțele. Toată lumea știe că terenul nu este bun și că echipa are nevoie de mai mult timp pentru refacere… Astra nu a jucat în ultimele zile, este o echipă bună și e clar că ne va aștepta un meci dificil. A pierdut în iarnă un fotbalist foarte bun, pe Alexandru Ioniță, însă au luat câțiva jucători buni, iar asta a schimbat puțin dinamica echipei. Vom face tot ce putem ca să câștigăm. Mă bucur foarte mult să văd ceea ce se întâmplă în tribune, este o atmosferă fantastică aici, la Craiova. Este foarte bine pentru orice jucător să evolueze într-o astfel de atmosferă. Cu siguranță toți jucătorii Craiovei sunt îndrăgiți de fani, nu numai eu. Noi trebuie să exploatăm și să profităm de ceea ce se întâmplă în tribune, pentru că orice adversar știe acum că este foarte greu să joace la Craiova. Avem și noi șansa noastră la titlu, după CFR și FCSB, primele două clasate. Vom trata serios fiecare meci în parte și vom lupta pentru cel mai bun rezultat. Este foarte important să începem play-off-ul cu o victorie în fața Astrei”, a declarat Tiago Ferreira.

Întrebat dacă un trofeu câștigat cu Universitatea Craiova l-ar ajuta să prindă naționala Portugaliei, Tiago Ferreira s-a arătat destul de sceptic:

Este dificil, pentru că Portugalia are o echipă foarte bună, este campioana Europei și toți jucătorii evoluează la cele mai bune formații din lume. Eu voi da totul aici, la acest club fantastic, și încercăm în acest an să câștigăm ceva sau chiar ambele competiții în care suntem angrenați”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS