13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Amical de coșmar pentru Viitorul Cârcea. CSO Filiași a făcut instrucție cu divizionara D (galerie foto)

Fotbal / Amical de coșmar pentru Viitorul Cârcea. CSO Filiași a făcut instrucție cu divizionara D (galerie foto)

Formațiile doljene CSO Filiași și Viitorul Cârcea s-au întâlnit sâmbătă, pe stadionul „Aripile”, într-un joc amical, facilitat de faptul că prima nu are adversar în etapa a 17-a din Liga a III-a, în timp ce divizionara D mai are o săptămână până la reluarea campionatului, amânat din pricina stării terenurilor. Victoria i-a revenit trupei antrenate de Silviu Lung, care s-a impus categoric, cu 7-1.

Filieșenii au deschis scorul în minutul 4, când Aurel Lupu a reluat cu capul, de la șase metri, o centrare venită din corner, de pe dreapta, de la Ionuț Badea (1-0).

Cârcea a restabilit egalitatea în minutul 10, Buciuman a pătruns în careu pe partea stângă și a plasat mingea la colțul lung, pe lângă Nedianu, ieșit în întâmpinare (1-1).

CSO a reintrat în avantaj în minutul 15, după ce Claudiu Mirea a trimis greșit cu capul, în propria poartă, o centrare venită de pe dreapta de la Calu (2-1).

La doar trei minute s-a făcut 3-1. Badea a executat în zid o lovitură liberă, mingea i-a revenit, a pătruns în careu pe stânga și a șutat sub bară de la opt metri (’18, 3-1).

Scorul putea fi majorat de Badea în minutul 30, dar șutul său din penalti a izbit transversala, lovitura de pedeapsă fiind dictată după un fault comis de Vali Dicu asupra lui Cătălin Dinu.

Filiașiul s-a desprins la trei goluri după o fază foarte frumoasă, Dănuț Stancu a pasat de pe stânga în careu, Dinu a sărit peste minge, iar Geanimu, venit din spate, a trimis sub bară (’32, 4-1).

Apoi a venit rândul lui Dinu să scuture plasa, după ce a scăpat singur cu Iovănescu și a trimis pe lângă acesta de la 12 metri (’35, 5-1).

După pauză, Stăiculescu a ratat două ocazii de singur cu portarul, apoi Badea a finalizat cu gol un contraatac fulger, la care au mai participat Chivu și Dinu (’63, 6-1).

A venit și golul șapte pentru Filiași, după o acțiune frumoasă și un asist al lui Stăiculescu pentu Dinu, care nu a greșit ținta de la doi metri (’65, 7-1).

Până la final, CSO și-a mai trecut în cont o bară, prin Borhot (’81).

CSO Filiași: Nedianu – Calu, Preda, Lupu, Tereche – D. Stancu, Tudor – Geanimu, Badea, L. Roman – Dinu. Au mai intrat: Munteanu – Crușoveanu, Chivu, Borneci, A. Stancu, Stăiculescu, Papa, Toshi, Borhot. Antrenor: Silviu Lung.

Viitorul Cârcea: Iovănescu – Vozaru, Mirea, Chircan, V. Dicu – G. Barbu, Nuță – M. Dicu, Bufteanu, Buciuman – Sârmon. Au mai intrat: Croitoru – Duma, Bălă, Dragu, Dragomir, I. Tudor. Antrenor: Alexandru Dicu.

Au arbitrat: Omar Dumitrică – Cristi Ilinca, Florentin Andrei.

Pentru CSO Filiași urmează un joc oficial împotriva echipei Cetate Deva, jocul fiind programat vineri, 16 martie, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița.

La rândul său, Viitorul Cârcea ar trebui să joace sâmbătă, de la ora 11.00, cu Progresul Băilești, în etapa a 18-a din Liga a IV-a Dolj.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS