10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPe „Wembley“ se joacă tare, pe „Etihad“ se anunță multe goluri

Pe „Wembley“ se joacă tare, pe „Etihad“ se anunță multe goluri

Meciuri de care pe care se anunță și astăzi, de la ora 21.45, în manșa retur a optimilor Ligii Campionilor.
„Capul de afiș“ al serii îl reprezintă confruntarea de pe „Wembley Stadium“, dintre Tottenham și Juventus Torino, echipe care au remizat, scor 2-2 (Kane, Eriksen / Higuain), în tur, într-un meci în care fiecare a încântat câte o repriză. Cele două combatante au un moral excelent, acesta fiind redat de o serie lungă de rezultate pozitive. Tottenham e neînvinsă în ultimele opt meciuri, iar în ultimele patru confruntări jucate s-au marcat peste 2,5 goluri. La rândul său, Juventus e neînvinsă în ultimele șase meciuri.
Revenind la partida din această seară, antrenorul argentinian al formației Tottenham, Mauricio Pochettino, nu va putea miza pe fundașul Toby Alderweireld, care acuză o accidentare la coapsă, în timp ce mijlocaşul Mousa Dembele este incert. Din tabăra italiană vor absenta mijlocașul Juan Cuadrado și atacantul Federico Bernardeschi, ambii accidentați, tehnicianul Massimiliano Allegri așteptând verdictul medicilor pentru fundașul Mattia De Sciglio (accidentare coapsă) și atacantul Gonzalo Higuain (probleme cu glezna).
Casele de pariuri acordă o cotă de 2,20 pentru o victorie a britanicilor și 3,40 pentru succesul italienilor, în timp ce o remiză a primit 3,40.

„Cetățenii“ n-au emoții cu Basel

Un joc cu verdict așteptat pare să fie cel de pe „Etihad Stadium“, dintre Manchester City, liderul din Premier League, și FC Basel. După 4-0 (Gundogan 2, B. Silva, Aguero) în turul optimilor, pe „St. Jakob-Park“, elevii lui Pep Guardiola nu vor altceva decât să-și mulțumească fanii cu o victorie frumoasă în fața elvețienilor. Din garnitura „cetățenilor“ va lipsi, cu siguranță, fundașul Benjamin Mendy (accidentat), iar sub semnul întrebării se află mijlocașii Fernandinho și Raheem Sterling, ambii acuzând probleme la coapsă. Din lotul elvețienilor va absenta portarul Germano Vailati, care are probleme la umăr.
Manchester City are nouă meciuri consecutive fără egal, iar FC Basel – opt.
Casele de pariuri oferă, firesc, o cotă mică pentru succesul lui City, doar 1,15, o remiză a primit 9.25, iar un succes al lui Basel o cotă de 21,00.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS